Ruby Shoes

Jag borde inte få gå in i Sturegallerian. Varje gång jag går förbi CC ser jag ett par skor som jag vill ha, och sen är min dag förstörd, min plånbok lättare och mina fötter generade över att jag skämmer bort dem så. Men de realiserar ut förra säsongen nu. Och de var billiga. Oerhört billiga. Och i skinn. Men framförallt så glittrar de. Like the Ruby Shoes in The Wizard ocf Oz.

instagram Stureplan Sturegallerian stockholm sverige CC sko skoaffär

cc shoes skor glitter red röda bun velvet sammet rosett sturegallerian balley ballerinaskor ballerinor ruby shoes wizard oz buy shopping

ruby shoes glitter skor ballerinor ballerinaskor red röda sturegallerian black velvet svart sammet rosett wizard oz

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s