En underbar dag i Cafévagnen

Till klassens champagnefrukost hade jag ordnat med en demi bottle Bollinger. Precis lagom.

bollinger Champagne 1829 special cuvée half bottle mini

Sen gick gick allt otroligt fort. Fotografering, sen sista lunch, tal i Norra Reals jättefina aula, sång och sedan utspring. Jag hoppade över flaket och åkte istället med min farbror och hans familj till Norrmalmstorg där vi slog oss ner på en uteservering och tog det lugnt medan vi inväntade att min mottagning skulle komma rullande. Jag hade nämligen lyckats övertala mamma att det hela skulle hållas på en spårvagn.

Klockan fyra ankom den gamla cafévagnen och de första gästerna kunde stiga på.

20130606-195228.jpg

En timme senare hade vi gjort ytterligare två stopp och vagnen hade fyllts på rejält. Det bjöds på champagne, snittar, hemlagad sushi, en alldeles fantastiskt underbar utsikt. Lägg till en underbar blandning av släkt och vänner på det. Till och med min gamla mellanstadielärare Ture Holmberg kom förbi! Jag hade verkligen inte kunnat önska mig en bättre studentmottagning.

20130606-195208.jpg

Jag fick så mycket fina presenter och blommor att jag nästan rodnade.

student presenter champagne moët et chandon pilgrim jewelry flowerschampagne moët et chandon student

Allt som allt en alldeles perfekt dag.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s