Time for questions!

Nu förväntar jag mig att ni som läser det här väljer att lägga en minut eller två på att svara på ett par frågor som jag behöver svar på om jag ska fortsätta uppdatera här. Jag är själv urdålig på att kommentera de få bloggar som jag faktiskt läser frekvent, så jag vet att jag är är en liten hypocrit nu. Men i alla fall.

• varför kommer ni hit?
• vilka inlägg tycker ni om mest?
• vilka inlägg tycker ni om minst?
• skulle ni tycka att det var roligare om jag skrev lite i inläggen?

Merci beaucoup.

P.S. Nu när frågorna ändå haglar så kan jag ju passa på att låta er ställa några frågor, om ni har några.

Advertisements

2 thoughts on “Time for questions!”

  1. Hej! Jag läser din blogg för att jag tycker att du är en väldigt intressant person och bloggar om intressanta saker, typ snygg inredning och American Psycho (<3). Haha, åh, det här lät så sjukt pinsamt och dåligt formulerat, men men. Det hade förstås varit roligt om du skrev lite mer i inläggen, men det bestämmer du ju själv! Hade varit kul att få veta lite mer om dig! Och nu lät jag obehaglig istället är pinsam…

    Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s