#pastasallad

Nu när det är sommar och jag har ungefär lika mycket rutiner som en slö, arbetslös (nej JAG är inte arbetslös, jag har sommarlov) borde ha så hamnar det här med maten lite i kläm. En riktigt bra dag kan se ut så att jag vaknar kring elvatiden, ligger kvar i sängen och slösurfar/rättar till min sleeping mask/svär åt fiskmåsarna/whatever till ettiden då jag rullar ur sängen för att hitta på något spännande (läs: lägger mig på golvet med min iPad). Så är det plötsligt sen eftermiddag och så kommer jag på att jag inte ätit frukost och så …

Wow vad spännande mitt liv låter just nu.

I alla fall har jag löst middagsbiten på så sätt att jag har gjort en ENORM pastasallad innehållandes: sallad (vet inte vilken, men den är i alla fall grön), körsbärstomater (är godare än vanliga, det bara är så, gurka, paprika, kycklingfilé, knaperstekt bacon, fetaost, pastafjärilar (HAHA, bet you didn’t se that one coming!), och soltorkade tomater. Och så lite vinäger, olivolja, salt, och peppar på det. Supergott. Gör sådan själva.
20130704-210429.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s