Påfyllning i skafferiet

Det finns några varor som jag förbrukar i en otrolig takt (utöver bacon, bacon, bacon, kycklingfiléer, bacon och bacon). Det är mitt Chai Masala-te och kakao. Jag fick med en teburk nu när jag handlade te. Trevligt, trevligt. Till min kakao har jag en gammal plåtburk som jag fick från min farbrors familj, efter att jag hittat den i deras garage. Trevligt, trevligt.

sibyllans kaffe- och tehandel chai masala teburk chaite tea Ögon cacao

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s