Help.

vanity forest-helveticaneue-2

Vilken ska jag ha som header? Inte för att jag förväntar mig något svar, jag har ju i princip mördat den här bloggen med min frånvaro och ni har förmodligen varit med och dödförklarat den fler gånger än det går att räkna, men men. Jag har faktiskt slavat med nya designen i nästan ett dygn (jag är vääääldigt duktig på det här med kodning och CSS och mallar och sådant).

Advertisements

2 thoughts on “Help.”

  1. Jag ber så ofantligt mycket om ursäkt för det pinsamt efterhängsna svaret (som sagt, bloggen hade dödförklarats) men! som svar på frågan så föredrar jag definitivt den första headern. Den är helt enkelt underbar på ett sätt som är mycket svårt att förklara. Nåväl, jag röstar flera gånger om på den första.

    P.S snälla mörda inte bloggen igen, jag får krampanfall i stortårna varje gång din himmelska blogg hamnar i koma-tillstånd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s