en liten historia om 31 december & 1 januari

make up store blush lust microshadow sibiria lemon key pie

I tisdags morse *hrm* … okej då förmiddags *hrm hrm* …  MEN OKEJ DÅ EFTERMIDDAGS, när jag låg utsträckt på tvären i min säng och funderade över livets stora frågor kom jag fram till att jag behövde laga en citronpaj, för det är gott. Inte för att jag skulle ha gäster eller något eller planerade att ta med den på någon middag på kvällen, nej nej, här skulle jag mumsa på alldeles själv. foreveraloooone Detta resulterade i att citronpaj var den enda jag åt på hela dagen. Så brukar det givetvis inte gå till här hemma, i vanliga fall klämmer jag också i mig en halv Nutellaburk. Man vill ju inte att ni ska tro saker om mig. AC shift eyes misstänksam SD

Jag misstänker starkt att denna ytterst oansvariga diet var anledningen till mitt allt annat än trevliga hälsotillstånd i onsdags, alltså 1 januari. Låt detta bli en lärdom barn: man ska inte hoppa över Nutella bara för att man har en citronpaj! På grund av detta var hela min onsdag förstörd och jag drev omkring som en zombie fram till kvällen då min käre fader telefonerade mig och erbjöd mig att komma över på pizza. Jag störtade dit som ett skott och lyckades efter en förvånansvärt kort övertalningskampanj erhålla

1 st påse Doritos,
1 st 750ml banan-och-ananas-smoothie
och
4 st Kexchoklad.

Eftersom jag slog till med en gång kunde jag ta del av välkomstpremien som utgjordes av en burk Sambal Oelek. Som mina ögon lyste av lycka!

Trots allt detta fortsatte jag må som en ut-och-invänd häst och när jag till sist kom hem, mycket sent, nästan vid midnatt, kom jag dessutom på att jag glömt min enorma parmesanost hemma hos mamma så jag blev helt förstörd och var nästan tvungen att gråta mig till sömns. Ja. Det är något fel på mig.

vanity makeup perfume

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s