Matcha Tea

Ny. Favorit.

Okej, det här var första gången jag gjorde det, och eftersom jag inte har en sådan där förfärligt söt liten bambu-visp så lyckades jag inte få pulvret att lösa sig helt. Men i alla fall. Det här är helt fabulous. Der är grönt te som har malts till ett jättefint pulver, så att man kan få ut så mycket som möjligt av det fantastiska och fantastiskt nyttiga gröna teet.

Nu när jag har lärt mig att matcha-pulvret inte löser sig lika lätt som O’boy-pulver i mjölk har jag börjat köra det i min mixer innan servering, vilket resulterar i ett alldeles fantastiskt välblandat te. Serveras gärna med honung.

chinese matcha tea green powder matcha green tea baba ganoush

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s