Maränger

Gud vad det känns som att jag lever i ett dockhus när jag läser mina egna inlägg. Ni måste tro att jag ägnar större delen av min vakna tid åt att strosa omkring här hemma med lockat hår och sidenmorgonrock, ätandes kakor och drickandes te. Ni får gärna fortsätta leva i den villfarelsen. Det är så jag lever. På kakor och te. Ibland lutar jag mig till och med ut genom fönstret för att lukta på rosorna som växer här utanför. På helgerna lever jag på champagne.

maränger

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s