beautiful bread

Igår morse insåg jag att jag har hela kylskåpet fullt med pålägg, men inte en enda brödskiva hemma. Eftersom jag av någon outgrundlig anledning har extrema problem med att köpa bröd (fråga inte, jag vet själv inte vad det handlar om) så tvingades jag alltså göra ett eget bröd.

Jag bakar bröd ibland, men jag har ännu inte hittat något recept som jag riktigt fastnat för. Tills nu. Det här brödet är ju helt fantastiskt! Franskt lantbröd, som jag sedan kan dekorera med blommor och blad så att det ser precis lika töntig sött ut som allt annat omkring mig.

Före gräddning. (Du stirrar alltså på en degklump.)
french decorated bread pierre poilâne inspired dough flowers

Gräddat.
french decoratedbread pierre poilâne inspired

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s