fika med fattiga riddare och flaggor

Jag hade helt glömt bort det, men jag hade bestämt att en kompis skulle komma över. Så när hon ringde (och nästan väckte mig, haha) vid elvatiden var det en väldigt trevlig överraskning. Vi ägnade eftermiddagen åt att först pressa färsk apelsinjuice, sen dricka O’boy, och slutligen mumsa i oss fattiga riddare och dricka te. Sen var vi klara med ätandet.

fattiga riddare hallonsyltfattiga riddareflaggspectrum

Då satte vi oss och spelade Flaggspectrum. Det är ett spel med en massa kort med flaggor på, och man ska försöka gissa landet och huvudstaden. Den varianten vi valde innefattar bluffar, så man kan sitta och hitta på en massa, så länge man har ett tillräckligt bra pokerface, och motståndaren inte vet vilket land flaggan egentligen tillhör. Det slutade med att jag vann med 97 kort mot 95. Så himla jämnt!

Min kusin är oerhört duktig på flaggor, hon kan alla. Bokstavligen. Alla. Och jag får ju inte vara sämre, så jag försöker öva upp mina kunskaper jag med. Men på den här punkten får jag nog lov att erkänna mig besegrad. Hatten av för dig, kära kusin!

Advertisements

One thought on “fika med fattiga riddare och flaggor”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s