embrace your fears

Fick besök av den här lille rackaren. Klockan ett på natten. Jag skrek i falsett tre gånger: först när jag kände den på mitt ben, därefter när jag med en exotisk dans skakat den av mig och såg att det faktiskt var en spindel, och så en tredje och sista gång för att verkligen fullborda synen av mig själv som en tönt. Sen sprang jag ut i hallen.

Jag har aldrig skrikit av rädsla tidigare. Snacka om att jag kände mig urfånig.

spider

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s