Au Revoir

Nu far jag iväg på en helgkonferens. Jag ska bo på nybyggda Quality Hotel Friends, kommer bli spännande!

20140222-145120.jpg

20140222-145133.jpg

Advertisements

2 thoughts on “Au Revoir”

    1. Något man inte får glömma när man läser bloggar är att det är väldigt enkelt att vara selektiv i vad man visar. Jag vill ha en positiv, glad och inspirerande blogg, så jag ser till att visa dessa sidor av mig och mitt liv. Ni slipper inläggen om när jag bränner vid min mat, glömmer att köpa nytt schampo, är på dåligt humör eller sover för länge på dagarna. Jag vill bara påminna om det.

      Men tack i alla fall, jag hade det väldigt trevligt! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s