Eventlessness

The beauty of – nothing – really – happening.

Advertisements

One thought on “Eventlessness”

  1. Hallå:-)hoppas du kommer tillbaka igen nu när jag har återfunnit din blogg!det var längesen jag var inne här och först googlade jag på “marmoset”. Sen kom jag på att du bytte bloggnamn och blev jätteglad när jag hittade hit!jag läser annars inga bloggar, är så trött på bloggar á la blondinbella och liknande. Men din är annorlunda!bara bilderna som alltid är så himla bra, dina roliga och intelligenta texter och känslan av stil. Så mörda inte bloggen nu när jag har hittat tillbaks igen;-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s