lazy morning

Jag vet inte om jag sagt vad jag gör nu. Jag tror faktiskt inte det. Civilingenjör i Datateknik vid KTH. Första året. Just nu är det tentaperiod i två veckor, men eftersom mitt program inte har några tentor under den här perioden har jag i princip två veckors lov. Men det är lika bra att repetera och gå igenom kommande saker nu när jag ändå har tid. Så det blir lite programmerande och räknande i alla fall.

_MG_7426-2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s