Fyllt på te-förrådet

Jag brukar ha tre tesorter hemma: Masala Chai, Queens Blend och torkade myntablad (fast det är ju inte te på riktigt, men det är en petitess tycker jag). Hur som helst var det dags för påfyllning, eftersom jag just nu inte verkar kunna plugga effektivt utan en kopp med något varmt intill mig. Och det är ekonomiskt ohållbart att fortsätta som jag har gjort på senaste tiden – att sitta på cafe varje dag och sörpla kaffe, te och varm choklad. Jag får skära ner på den vanan till två tre gånger i veckan.

nk-tehandel-masala-chai-queens-blend teburk te

Advertisements

4 thoughts on “Fyllt på te-förrådet”

  1. Hej!

    Jag ska tydligen sätta igång och beställa studentmössa nu. Det är dock så förbannat dyrt och jag ogillar den totalt överdriva jättestora konsumtionen som studenten förväntas innebära. Därför googlade jag på begagnade mössor och kom in på din blogg och ditt inlägg om din mössa. Jag skulle så, så gärna vilja hitta en som din. Framförallt med tanke på – som du säger – omsorgen i produktionen. Vilken butik hittade du din mössa i? Har du några fler tips på var jag kan hitta en?

    Tack!
    /Karin

    1. Hej! Jag hittade min mössa på Old Touch, en jättefin gammal vintagebutik vid Odenplan här i Stockholm. Innan jag hittade den hade jag hört mig för i släkten, men av någon anledning fanns inte en enda mössa att tillgå. Så antingen består min släkt av drop outs eller så lider folk bara av en mycket stor brist på sentimentalitet. Hur som helst, släkten och gamla vintage/secondhandbutiker är var jag skulle rekommendera. Eller sätt ut en annons någonstans, om du inte hittar en. 🙂

  2. Te är så gott! Önskar att vi hade en te – kultur i Sverige som de har i England. Och lite pub – kultur hade inte heller suttit fel:-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s