God ny morgon

Jag gick upp klockan 7 för att tvätta. Då uppstod världens dilemma. I mitt hus har vi två tvättmaskiner, men jag hade tre tvättar: en med ljusa kläder, en med mörka och en med vita sängkläder och handdukar. Om jag tvättade kläderna skulle jag kunna ligga kvar i sängen, men jag skulle inte ha några kläder. Och det skulle bli en helvetes massa kläder att vika på en gång när de torkat (nej, bara nej, avgå, jag vägrar, kommer inte att hända, dö). SÅ … sängkläderna åkte in i en maskin och jag fick inte sova vidare. Och nu sitter jag och späker mig själv med matematik (som jag egentligen älskar, så det är tyvärr inte synd om mig).

tenta envariabelanalys

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s