Animal Farm

Jag var full igår. Och lite överallt och ingenstans. När jag äntligen kom hem vid femtiden i morse (då hade jag varit igång i nästan 23 timmar) däckade jag direkt. Sen vaknade jag typ en gång i kvarten och hällde i mig litervis med vatten, så när jag vid elva kände mig tillräckligt utvilad för att gå upp var jag bara ganska bakfull. Och drog till mitt andra hem och åt lyxfrukost. Jag har suttit där hela dagen och läst och funderat på när min bakfylla ska ta och ge upp.

IMG_4643.JPG
Jordgubbsyoghurt, latte med oboy (DET ÄR JÄTTEGOTT OKEJ), färskpressad apelsinjuice och en surdegssmörgås.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s