Gult

pristine tekanna gul

Jag känner att jag tar det här med helgfrukostar lite väl seriöst ibland. Testar ett nytt jasminte (oh God where have you been all my life) och äter baguette med camembert. Tentaperioden är för min del slut, och jag sitter typ och regnar i mitt fönster och vet inte riktigt vad jag ska göra den här veckan innan fjärde läsperioden drar igång.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s