bloody mary

Min nya last. Resulterade i att jag igår inledde ett telefonsamtal med mamma med meningen “Jag drack just en JÄTTESTARK bloody mary”, vilket föga förvånande möttes av ett inte särskilt imponerat “mhm”. Efter några sekunder såg jag själv den förrädiska tvetydighet som gömt sig i min formulering, och gjorde ett halvlyckat försök att rädda den situation som alltså uppstått till följd av mitt inte allt för genomtänkta val av ord:

“JA ALLTSÅ DEN VAR STARK FÖR ATT JAG HADE I MYCKET TABASCO OCH CAYENNEPEPPAR OCH CHILI, INTE VODKA. DEN VAR ALKOHOLFRI. DET ÄR JU TISDAG.”

Ställer mig ytterst tveksam till att denna förklaring gick hem. Nåja. 

Om ni själva skulle få för er att svänga ihop denna fantastiska skapelse rekommenderar jag INTE recept med tomatjuice, utan med passerade tomater. Det ger en otrolig fyllighet pga det är passerade tomater och inte tomatjuice. Utöver det är det bara Tabasco, svartpeppar, (chilipulver, cayennepeppar, all peppar, okej inte vitpeppar, men massa peppar, peppar, peppar, jag älskar peppar, så ha i extra peppar) och sådan där Worcestershire-sås, som jag uttalar woshishi-sås eftersom det är helt jävla omöjligt att både stava till och uttala korrekt. Ja jag googlade stavningen. Jag skäms inte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s