varm choklad och julkalender

När det är så mörkt och kallt ute är det viktigt att varje morgon inleds framför julkalendern, med varm choklad med vispad grädde. Eller vispad och vispad. Jag kör ju på knepet att hälla grädden i en burk som jag därefter går runt och skakar om våldsamt i sisådär fem minuter (cardio!), tills den slutar skvalpa runt där inne. Och om jag, som idag, inte orkar vispa ny grädde får jag helt enkelt göra chokladen i burken där det fanns kvar lite grädde från igår. Gud så bohemskt av mig. Kanske rent av spartanskt?

Nej okej där gick jag för långt.

_MG_8296

Advertisements

7 thoughts on “varm choklad och julkalender”

  1. Hej Pippi! Johannes/Greger här som fortfarande är ditt mest gedigna fan av denna pittoreskt perfekta bloggen som aldrig får dö ut (snällaaaaa) Jag lovar att hänfört och med glädje kommentera varje nytt inlägg om du fortsätter att i din egna fart skriva och fota lite nytt material under året. Har vi en deal kära du?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s