miso

Mitt nya knark är miso-soppa. Jag dricker minst två skålar om dagen. Jag skriver ett dedikerat miso-inlägg om ett par dagar. Stay tuned.

_MG_8325 (1)

_MG_8331

Skåda gärna även den fantastiska Charlie Chaplin + Fornasetti-brevpress som jag fick i julklapp, samt min burk med Blüten-honung som snart är slut och som inte fanns i affären senast jag var där. Hur ska jag nu tillgodose mitt behov av pretentiösa honungsburkar med gummiring och metallspänne 😦

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s