champagne-stolar

Utöver att begrava mig själv under hundratals föreläsningsanteckningar, travar av kurslitteratur och för många koppar cappuccino för att jag ska våga kolla mitt kontoutdrag har jag sedan nuår suttit och pillat med dessa. Det är något som jag gjort sedan jag var i tolvårs-åldern, så jag har för vana att samla på mig alla [muselet closure, kapsel, whatever vet inte vad det heter på svenska har försökt googla det går inte jag orkar inte mer tiove me a break eller en flaska champagne] som passerat för mina ögon. Jag behöver väl inte ens säga att nyår är rena rama guldgruvan för mig? Jag hålls sysselsatt under veckor framöver.

_MG_8349

Det är första gången jag testar modellen till vänster ovan. Annars har jag alltid gjort den högra eftersom den är så enkel. Omväxling förnöjer. Nu återgår jag till mina anteckningar. Sista tentan är imorgon, och jag borde i alla fall göra vad jag kan för upprätthålla illusionen av att jag försöker klara den.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s