green & china

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen: jag älskar matcha-te. Att dricka det inger en så otroligt lugnande känsla. Plus att det är helt grönt när man dricker det, like VAD GÖR DU MED DITT LIV, SJÄLV JAG DRICKER ILLGRÖNT TE. Bäst blir det med lite honung i, men det vet ni väl redan. Dessutom måste det givetvis drickas ur mina papperstunna blue china-koppar, för maximerad ahhhh-effekt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s