cork & string

Jag kände att jag behövde fler sittplatser åt mig själv att sitta på här hemma. Då en av de sittmöbler jag inte innehar sedan tidigare är just en bänk så länder en bänk passande. Och då givetvis en flashig kork-bänk från IKEAs halvnya kollektion Sinnerlig, eftersom jag behövde mer hemma-hos-reportage-känsla i mitt hem. Till på köpet har jag bytt ut min gamla stringhylla mot en ny, högre och flyttat min soffa, så jag känner knappt igen mig här hemma längre, vilket är en bedrift magnifika proportioner.

Firar med philadelphia-mackor med minitomater, och ett glas konventionell apelsinjuice. Blodapelsin var slut 😦

_MG_8381

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s