Höstmorgon

Det här kan mycket väl vara den årstid som jag tycker bäst om. Det är precis på gränsen till att bli för kallt, men just nu känns det bara uppfriskande att vara ute och gå. Vilket jag gör. Mycket.

Jag har turen att bo tillräckligt centralt för att kunna gå till och från KTH varje dag, och vare sig jag går från mitt eget hem på Kungsholmen, eller från Hjorthagen, har jag en promenadväg som omsluter mig av färgsprakande höstlöv. De dagar då jag går hemifrån tidigt ligger frosten fortfarande kvar, och ger intrycket att hela marken täckts av ett tunt tunt lager av glittrande strösocker.

Jag riktigt lever för den här tiden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s